Algemene voorwaarden

Deze website is een portal voor digitale bemiddeling tussen vraag en aanbod in het vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo (onderdeel van stichting Trias) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Zij doen er alles aan om deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplagen.

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Vrijwilligerswerk Tynaarlo worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Vrijwilligerswerk Tynaarlo heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Niets van deze website mag worden overgenomen in enige vorm van gedrukte of elektronische media, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vrijwilligerswerk Tynaarlo. Het kopiëren of hergebruiken van het beeldmerk van Vrijwilligerswerk Tynaarlo en ander (beeld)materiaal is verboden. Wilt u toestemming tot het gebruik van teksten of ander materiaal van deze site, richt uw verzoek dan aan:

 

Vrijwilligerswerk Tynaarlo
Nieuwe Rijksweg 37
9481 AP Vries
Telefoon: 0592-338934 
E-mail: info@vrijwilligerswerktynaarlo.nl

 

Aansprakelijkheid

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Steunpunt Vrijwilligerswerk Tynaarlo en Landstra & de Groot webdesign zijn daarom niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite. Aan de gegevens op deze site kunnen op geen manier rechten worden ontleend.