De Beursvloer voor alle verenigingen en stichtingen in Tynaarlo

Geplaatst op 1-1-1900

Steunpunt Vrijwilligerswerk Tynaarlo wil alle verenigingen en stichtingen wijzen op de beursvloer, wij denken dat dit voor vele interessant kan zijn. Zelfs als je op dit moment nog geen vraag hebt. Dit is namelijk een hele goede kans om aan je netwerk te werken!

Het programma van deze beursvloer vindt je hier.

Informatie beursvloer:


Op Donderdag 2 november juni 2017 van 16:00 tot 19:00 uur organiseert de Haren-Tynaarlose Uitdaging haar eerste Beursvloer. Het matchevenement vindt plaats bij Flora Holland in Eelde. Maatschappelijke organisaties en bedrijven zijn harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen.  

Tijdens de Beursvloer verbinden wij vraag en aanbod van ‘helpende handen’, kennis, materialen en faciliteiten. Daarnaast zijn er interessante sprekers en leert u via speeddaten zoveel mogelijk andere organisaties kennen.

 We sluiten af met een feestelijke borrel en bekendmaking van de totale gematchte waarde.   Voor maatschappelijke organisaties is de Beursvloer een unieke kans om projecten te realiseren met steun van het bedrijfsleven en/of andere maatschappelijke organisaties. Voor bedrijven biedt de Beurs gelegenheid om met tal van organisaties in contact te komen en bij te dragen aan de lokale samenleving.  

Om de slagingskans voor matches te vergroten, nodigen wij u uit om nu al -tot eind september- uw wensen en/of aanbod voor een match bij ons in te dienen. Dat kan via http://harentynaarloseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen/. Wij kunnen u dan tijdens de Beursvloer beter en sneller van dienst zijn. Neemt u gerust contact met ons op als u verder nog vragen heeft. Wij helpen u graag.  

De Uitdaging is een netwerk van ondernemers dat samenwerkt met onder meer de gemeenten en de Steunpunten Vrijwilligerswerk Haren en Tynaarlo. Meer informatie, ook over geslaagde matches in het afgelopen jaar, is te vinden op onze website www.harentynaarloseuitdaging.nl Wij hopen u op 2 november te kunnen ontmoeten en zien graag uw vraag en aanbod voor de Beursvloer tegemoet!