De taart van de maand maart gaat naar vrijwilliger Johan de Boer uit Eelde-Paterswolde

Geplaatst op 1-1-1900

Johan is één van de groep betrokken vrijwilligers van de corsowijk De Duinstraat. Ieder jaar zorgen ze met elkaar ervoor dat deze wijk weer in de corsosfeer komt. ‘Bij de wijk draait het om gezelligheid en dat iedereen, jong en oud, kan meedoen en dat we met elkaar een mooie wagen bouwen. Johan de Boer en zijn zoon Jorrit, zitten in het bestuur van de corsowijk De Duinstraat en vertelt enthousiast over deze actieve wijk. ‘Doordat je samen aan de wagen werkt, leert elkaar kennen en  raak je betrokken bij de wijk.” Tijdens één van deze reuze gezellige bestuursvergadering heeft Bob Damstra van het Vrijwilligerswerk Tynaarlo een taart bezorgd namens Coen Hofstee (ook een corsowijk bestuurder) Coen Hofstee vond dat Johan met het hele bestuur wel een taart had verdient! 

 Dit  jaar deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo. Dit doen wij omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien.   Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen, vervolgens komen deze namen terecht in Taart van de Maand-Mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart van de maand gaan brengen, namens u en namens ons!   

Kent u een betrokken vrijwilliger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Meld deze persoon dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 ( di-middag )