Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

Gemeente Tynaarlo trakteert ook dit jaar vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

Gepubliceerd op:

Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden.

Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo, of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties en kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?
Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) helpt de gemeente TynaarIo bij de uitvoering van deze mooie waarderingsactie en heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers.
Dit kunnen zij doen tot en met zondag 17 juli.

Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.


Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen een email sturen naar VIP@neienaober.nl of te bellen tijdens kantooruren bellen met Neie Naober (0592 - 749332). De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.

Informatieavond 'Nieuwe vrijwilligers'

21-03-2023
Maandag 27 maart organiseert Neie Naober/VIP! Tynaarlo een informatieavond over vrijwilligerswerk en statushouders. Veel organisaties zijn …
Lees meer over Informatieavond 'Nieuwe vrijwilligers'