Goed Leidinggeven is een vak!

Goed Leidinggeven is een vak! 

Liezeth Ouendag locatie Manager van Royal Flora Holland heeft afgelopen week 10 maatschappelijke organisaties getraind in het (dienend) leidinggeven. De deelnemers mochten casussen indien vanuit de praktijk en samen werd er gekeken naar mogelijke oplossing. Daarnaast heeft Liezeth verteld welke dilemma’s zij in haar carrière is tegengekomen. En waarom zij ervan overtuigd is dat (dienend) leiderschap goed werkt.  Met een zak voor tips gingen de deelnemers weer naar huis.  

Deze training is een onderdeel van een reeks trainingen genaamd de Kenniskaravaan. De Kenniskaravaan trainingen zijn vrij toegankelijk voor alle vrijwilliger en non-profit organisaties. Het aanbod van kenniskaravaan is samengesteld door het  Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging, die door bedrijven en stichtingen kosteloos wordt aangeboden aan de maatschappij. 

Voor dit najaar: 7 oktober 19.30-21.30 uur training ‘Snel en simpel digitale nieuwsbrieven verzenden’ 5 november 19.30 – 21.30 uur thema avond: ‘Gemeente, politiek en lobby’

Hier vindt u het volledig aanbod van kenniskaravaan.

Avond impressie met dank aan Johan Wolfard van de krant Dorpsklanken: