Nomineer een vrijwilliger voor een gratis taart in 2020!

Taart van de maand! Ook in 2020

Afgelopen jaar hebben heeft het Vrijwilligerswerk Tynaarlo en Bakkerij Haafs, twaalf heerlijke slagroomtaarten mogen uitdelen aan vrijwilligers die veel voor anderen of voor hun vereniging of stichting doen. Dit initiatief werd enorm gewaardeerd door deze vrijwilligers.

Waardering van het werk wat vrijwilligers doen vindt Vrijwilligerswerk Tynaarlo belangrijk. Daarom heeft Vrijwilligerswerk Tynaarlo en Bakkerij Haafs samen besloten dat zij in het komend jaar doorgaan met de taart van de maand om ook in 2020 betrokken en waardevolle vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Kent u vrijwilligers die wel een taart verdient heeft? Iedereen kan en mag één of meerdere vrijwilliger aandragen. (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisaties, vrijwilliger(s)). De namen van deze vrijwilligers komen terecht in een mand. De “Taart van de maand Mand”.

Elke maand zal het Vrijwilligerswerk Tynaarlo een naam uit de mand halen en zij zullen deze vrijwilliger persoonlijk de taart van de maand gaan brengen.

Aandragen van een vrijwilliger kan hier: https://www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl/taart-v/d-maand/