Taart van de Maand augustus gaat naar Christien Bouwmeester

Het vrijwilligerswerk Tynaarlo hoort vaak van gedreven vrijwilligers: ‘Dat doe je toch gewoon? ‘

Veel vrijwilligers staan niet stil bij wat ze betekenen voor anderen en de samenleving. Maar zo gewoon is dit helemaal niet en het Vrijwilligerswerk Tynaarlo wil daarom deze ‘dat-doe-je-toch- gewoon’-vrijwilligers graag waarderen voor het vele werk dat ze doen!

Christien is een gewaardeerd en betrokken vrijwilliger bij o.a. de Avond 4 daagse, Bibliotheek en de (kinder)kledingbeurs van Trias. Van haar hoeft ze niet persé in de belangstelling te staan, maar ze waardeert de taart enorm en vindt het erg leuk dat Coen Hofstee haar heeft opgegeven voor de Taart van de Maand. Dank je Coen voor het aanmelding van een aantal van deze gouden vrijwilligers!

Kent u een ‘dat-doe-je-toch- gewoon’-vrijwilliger die de Taart van de Maand verdient?Meld hem/haar dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (dinsdagmiddag).In heel 2019 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien. Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen. Vervolgens komen deze namen terecht in de ‘Taart van de Maand-Mand’. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de Taart van de Maand gaan brengen, namens u en namens ons!