Taart van de Maand juli gaat naar vrijwilliger Enrico Timmer uit Yde-De Punt

Enrico Timmer is een betrokken vrijwilliger van de  Voetbalclub Yde De Punt, Autocross,
verkeersregelaar, ijsbaan en is betrokken bij het dorpsfeest.‘Daar denk ik niet eens over na,’ zegt Enrico als we hem vragen waarom hij zo actief is. ‘Dat doe je gewoon voor je dorp en het is nog eens harstikke gezellig.‘Als het gaat om organiseren en regelen dan staat hij voor je klaar! Maar hij zegt nadrukkelijk dat hij dit samen doet met veel enthousiaste vrijwilligers. Wat hem betreft, heeft iedereen wel een taart verdient!  ‘Soms ben ik wel een paar avonden per week van huis voor het vrijwilligerswerk, eigenlijk vind ik dat mijn vrouw deze taart wel mag hebben,’ zegt Enrico lachend.

Zijn werk wordt in ieder geval zeker gewaardeerd. Martje van der Veen – ook een vrijwilliger van de voetbalclub Yde De Punt – is enorm bij met zo’n regelneef! Hij onderhoudt de kantine, is leider van een elftal en vlagt regelmatig. Dit doet hij al meer dan 18 jaar.

Martje heeft hem opgegeven voor de ‘Vrijwilliger van de Maand-Taart’. Kent u een betrokken vrijwilliger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Meld deze persoon dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (dinsdagmiddag). In 2019 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien.

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen. Vervolgens komen deze namen terecht in de ‘Taart van de Maand-Mand’. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de Taart van de Maand gaan brengen, namens u en namens ons!