Taart van de Maand oktober gaat naar vrijwilliger Anneke Schuiten uit Zuidlaren!

Anneke is een zeer betrokken vrijwilliger van verpleeghuis De Enk in Zuidlaren. Drie dagen in de week staat ze voor de bewoners van het verzorgingshuis klaar! Anneke zorgt ervoor dat de bewoners zo nu en dan ook een patatje met mayonaise kunnen eten en helpt mee met de kerstmarkt, de rommelmarkt  en de maandelijkse minimarkt. Ze heeft als winkelbediende en als gastvrouw gewerkt. Op Anneke kunnen ze altijd een beroep doen: als ze haar nodig hebben, is ze er!

Anneke vertelt: “In het jaar 2000 is mijn man hier komen wonen. Om bij hem te kunnen zijn, heb ik geholpen bij de verzorging. Na het overlijden ben ik hier gebleven, maar dan als vrijwilliger. Hier heerst een prettig sfeer en ik heb het gevoel dat ik hier ook iets kan betekenen voor de bewoners: een stukje gezelligheid bieden, een luisterend oor of gewoon een stukje liefde geven. Het is leuk om te zien dat de bewoners dit waarderen. Maandag en dinsdag doe ik dingen voor mezelf en woensdag, donderdag en vrijdag voor een ander!”

Kent u ook een vrijwilliger die met veel liefde voor een ander klaarstaat? Meld hem/haar dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (donderdagochtend).In 2019 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien. Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen. Vervolgens komen deze namen terecht in de ‘Taart van de Maand-Mand’. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de Taart van de Maand gaan brengen, namens u en namens ons!