Taart van de Maand september gaat naar Diana Huls uit Eelde-Paterswolde

“Vrijwilligerswerk bij Ol Eel is gewoon hartstikke leuk!”, zegt Diana. 

Ze is nu 7 jaar bestuurslid bij vereniging Ol Eel. In 1988 is Diana in Eelde-Paterswolde komen wonen en destijds op zoek gegaan naar meer informatie over de historie van haar woning. Ze is binnengestapt bij Ol Eel en toen niet meer weggegaan. Naast dat ze bestuurslid is, onderhoudt ze ook de website en helpt ze bij de redactie van het verenigingsblad KONTAKT van Ol Eel. Alhoewel Diana ‘import’ is, voelt ze zich helemaal thuis en is ze ook enorm trots op de mooie historie van Eelde-Paterswolde. “Eelde-Paterswolde heeft hele mooie landgoederen: o.a. Vosbergen, Lemferdinge, Vennebroek, de Braak. En ook bijzondere gebouwen en monumenten. Zulke rijke historie wil je niet verloren laten gaan, toch?”  

Diana is opgegeven door een andere vrijwilliger van Ol Eel. Kent u ook een betrokken vrijwilliger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Meld deze persoon dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (donderdagmorgen). 

Samen met Bakkerij Haafs deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo. Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien. Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen. Vervolgens komen deze namen terecht in de ‘Taart van de Maand-Mand’. 

Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de Taart van de Maand gaan brengen, namens u en namens ons!