Veel nuttige informatie en tips tijdens Workshop Fondsenwerving

Geplaatst op 1-1-1900

Veel nuttige informatie en tips tijdens Workshop Fondsenwerving 

 In de gezellige buurtkamer van zorgcentrum de Zonnehof heeft Freek Mekking, senior projectadviseur, op dinsdagavond 19 maart  verteld over fondsenwerving bij het Oranjefonds. Vertegenwoordigers van uiteenlopende stichtingen en verenigingen hebben veel informatie en tips gekregen over hoe je fondsenwerven succesvol kunt aanpakken.  Aansluitend hebben de  deelnemers hun projecten in de groep voorgelegd. Op alle voorstellen zijn van diverse kanten reacties gekomen  waarmee men verder kan.  

Deze training  is een van de vele trainingen en workshops van de Kenniskaravaan. Een programma,  samengesteld door het  Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging, die door bedrijven en stichtingen kosteloos wordt aangeboden aan de maatschappij. 

De volgende workshop ‘begeleiden van minder mobiele  ouderen’ staat gepland op  4 april. Op deze avond zullen een ergotherapeut en een fysiotherapeut u vertellen over het begeleiden en ondersteunen van minder mobiele ouderen. Wanneer: donderdag 4 april van 19:30-21:30 uur Waar: De Dilgt, Grand Café, Dilgtweg 3, 9751 ND Haren U kunt zich aanmelden via Vrijwilligerswerk Tynaarlo, 0592-338940 ( op werkdagen 13.00 – 17.00 uur) of www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl/kenniskaravaan/