Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0592) 749 332
|Home|Over ons|Nieuws|Agenda|Contact
   
Terug naar Nieuws

VIP! Tynaarlo zet vrijwilligers in het zonnetje

Gepubliceerd op:
VIP! Tynaarlo zet vrijwilligers in het zonnetje

Op 7 december is het ‘Nationale Vrijwilligersdag’. Deze dag is het startpunt om vrijwilligers uit Tynaarlo komend jaar in het zonnetje te zetten.

Vrijwilligers zijn gewoonweg onmisbaar! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en daarom zetten wij ze in 2023 weer graag in het zonnetje. Dit doen we met de actie ‘Vrijwilliger van de maand’.

Elke maand gaat het VIP! een overheerlijke feestpakket uitdelen aan de ‘Vrijwilliger van de maand’. De feestelijke pakketten worden gemaakt door de lokale supermarkt en thuisgebracht bij de vrijwilliger.

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur of vrijwilligersorganisatie) kan iemand opgeven als ‘Vrijwilliger van de maand’. De aanmelding komen in de Vrijwilligers van de maand-mand. En elke maand trekt het VIP! een naam uit deze mand en brengt het feestelijk pakket persoonlijk bij de vrijwilliger thuis! Namens u en namens ons!

Ken je een vrijwilliger die wel in het zonnetje gezet mag worden?

Stuur dan een email naar vip@neienaober.nl of bel met (0592) 749 332 (vraag naar het VIP!)

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Regeling Frisse Doorstart Tynaarlo.

Organisatoren voor spelletjesmiddag gezocht

27-01-2023
Voor de corona-periode werd er ongeveer maandelijks een spelletjesmiddag voor senioren uit de dorpen Donderen, Zeegse, Yde, Vries en Tynaarl…
Lees meer over Organisatoren voor spelletjesmiddag gezocht