Steunpunt vrijwilligerswerk

Steunpunt Vrijwilligerswerk

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is een organisatie die een ondersteunende, adviserende rol heeft op het gebied van vrijwilligerswerk. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Daarnaast stimuleren wij het vrijwilligerswerk in de gemeente Tynaarlo door middel van PR en Promotie en onze vrijwilligersvacaturebank. Wilt u meer informatie over onze service kijk dan verder of neem contact met ons op.

Een greep uit het belangrijkste nieuws:

Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekering

Geplaatst op 23/1/2018 om 10:06

Zijn mijn vrijwilligers goed verzekerd? Op dinsdagavond 20 februari van 19.30- 22.00 uur is er een informatieavond in het Gemeentehuis, Kornoeljeplein1 in Vries over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering. Deze avond wordt georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk Tynaarlo (onderdeel van Trias).

De (voorjaars) Kenniskaravaan van 2018 is uit!

Geplaatst op 8/1/2018 om 11:42

Dit jaar niet alleen voor de vrijwilligers van Tynaarlo maar ook voor de Vrijwilligers in Haren. Door een mooie samenwerking tussen de Haren - Tynaarlose Uitdagen en Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren is de Kenniskaravaan veel uitbreidder dan dat u gewend bent.

NL doet, Doet Tynaarlo ook weer mee?

Geplaatst op 9/11/2017 om 13:19

Voorrang bij sollicitatie moet jongeren aanzetten tot vrijwilligerswerk

Geplaatst op 12/10/2017 om 11:40

Het kabinet Rutte III belooft jongeren voorrang op een baan bij de overheid. Daar staat dan wel tegenover

Kenniskaravaan ook dit jaar weer een succes!

Geplaatst op 2/10/2017 om 12:02

Dit jaar hebben al meer dan 80 vrijwilligers van verenigingen en stichtingen deel genomen aan 1 of meerdere trainingen / workshops van de kenniskaravaan

Meer nieuws zien? Klik dan hier.