Taart van de maand april gaat naar vrijwilliger van Buurtpreventie Zuidlaren

Deze vrijwilliger, die gezien zijn taak, liever anoniem blijft, is een gepassioneerd vrijwilliger die in zijn vrije tijd graag samen met  de vrijwilligers van Buurtpreventie Zuidlaren de omgeving veilig houdt.

Buurtpreventie Zuidlaren is door Stef Misker in 2015 opgericht. “Stef heeft mij benaderd toen ik als nachtportier in Zuidlaren aan het werk was . Omdat ik in de beveiligingsector werk, past dit vrijwilligerswerk goed bij mij.

Samen met andere vrijwilligers gaat hij eropuit om patrouilles te rijden de buurt veiliger te maken. Daarnaast spelen hij en de andere vrijwilligers meldingen door aan de politie en soms ook aan de  brandweer. 

Kent u ook een vrijwilliger die zijn of haar vrijwilligerswerk met veel gedrevenheid doet? Meld hem/haar dan ook aan voor de Taart van de maand , want in 2020 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de Taart van de maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en tonen dit ook graag.

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen,  vervolgens komen deze namen terecht in de Taart van de maand-mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart  van de maand gaan brengen, namens u en namens ons! 

Vrijwilliger aandragen kan doorlopend op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (donderdagochtend).