Taart van de maand februari gaat naar vrijwilliger Bertus van den Hof uit Eelde-Paterswolde

Voor wie Bertus niet kent; Bertus is de klompenman van het Klompenmuseum in Eelde en reeds 22 jaar actief als vrijwilliger.

Volgens zijn dochter, die hem opgegeven heeft voor de taart van de maand, gaat Bertus van den Hof er helemaal voor als hij ergens aan begint. Hij onderhoudt de netwerken, regelt de subsidies en fondsen en is bestuurslid. “Je kunt niet met mijn vader praten en het niet hebben over klompen! Zijn kleinkinderen noemen hem daarom ook: ‘Opa klomp’”.

Bertus geeft aan dat hij veel voldoening krijgt als er iets wordt bereikt of neergezet en als dingen slagen! Het vrijwilligerswerk vindt hij prachtig om te doen en na zo’n tijd geeft hij aan dat de vrijwilligersclub inmiddels als familie voelt. “Je zet samen de schouders eronder en zet iedere keer weer een mooie tentoonstelling neer”, aldus Bertus.

Ook wij (Vrijwilligerswerk Tynaarlo) kennen Bertus al jaren als een gepassioneerde vrijwilliger en zijn blij dat we de Taart van de Maand februari mochten uitreiken aan hem.

Kent u ook een vrijwilliger die zijn of haar vrijwilligerswerk met veel gedrevenheid doet? Meld hem/haar dan ook aan voor de Taart van de Maand, want heel 2020 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en tonen dit ook graag.

 

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen, vervolgens komen deze namen terecht in de Taart van de Maand-mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart van de maand gaan brengen, namens u en namens ons!  

Vrijwilliger aandragen kan doorlopend op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (donderdagochtend).