Taart van de Maand Januari gaat naar Tirhas Teclai van Plaats de Wereld in Vries

Tirhas is sinds een paar jaar vrijwilliger bij Plaats de Wereld. Voor wie Plaats de Wereld nog niet kennen; het is een druk bezocht educatief activiteitencentrum in Vries.

Tirhas is voornamelijk te vinden in de keuken, samen met andere vrijwilligers bakt ze koekjes, maakt lunches en laat anderen genieten van de Eritrese keuken. Haar specialiteit is het maken van Injera (pannenkoek-achtig brood gemaakt van teff-meel).

Door haar vrijwilligerswerk heeft ze veel nieuwe mensen leren kennen en haar Nederlands verbetert. Dit is heel belangrijk want in februari zal ze haar inburgeringsexamen gaan doen.

Wij van het Vrijwilligerswerk Tynaarlo wensen haar natuurlijk veel succes!

Johan Westerhof, oprichter van Plaats de Wereld is blij met vrijwilligster Tirhas en natuurlijk ook met alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor het activiteitencentrum.

Kent u een vrijwilligers die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Meld deze persoon dan aan voor de Taart van de Maand op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934.

In heel 2019 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries de Taart van de Maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo. Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen dit ook graag laten zien.

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen. U kunt ook, zoals Johan Westerhof heeft gedaan, alle vrijwilligers die u kent aanmelden. Vervolgens komen deze namen terecht in de ‘Taart van de Maand-Mand’.  Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de Taart van de Maand gaan brengen, namens u en namens ons.