Taart van de maand maart gaat naar vrijwilliger Bart Taaij uit Vries

Bart Taaij kan je tegenkomen als je een dagje op bezoek gaat bij Molenmuseum De Wachter in Zuidlaren, hij geeft daar rondleidingen en is tevens kapitein op De Jonge Wachter, een  stoomboot van het Molenmuseum.

Bart is momenteel met pensioen. Maar in de tijd dat hij   leraar was, is hij eens met zijn klas bij het Molenmuseum geweest. “Wij kregen een rondleiding en toen dacht ik al, dit lijkt me nou leuk om te doen als ik met pensioen ga.”  Inmiddels is Bart alweer 9 jaar betrokken bij deze enthousiaste vrijwilligersorganisatie.

De Wachter  bestaat uit maar liefst 180 vrijwilligers. Volgens Bart is het ontzettend leuk werken daar en hij raad t dan ook iedereen aan om  eens een kijkje te nemen of óók  vrijwilligerswerk daar te doen. “Je  loopt altijd eerst een paar keer mee met iemand en er zijn zoveel verschillende werkzaamheden, er is voor een ieder wat wils. ”

Ook is Bart betrokken bij de plaatselijk e basisschool als klei- en voorleesopa . Wij en zijn dochter vinden dat hij zeker de taart van de maand verdient!

Kent u ook een vrijwilliger die zijn of haar vrijwilligerswerk met veel gedrevenheid doet? Meld hem/haar dan ook aan voor de Taart van de maand , want in 2020 deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de Taart van de maand uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo.

Dit doen wij, omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en tonen dit ook graag.

Iedereen (partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisatie) kan vrijwilligers aandragen,  vervolgens komen deze namen terecht in de Taart van de maand-mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart  van de maand gaan brengen, namens u en namens ons! 

Vrijwilliger aandragen kan doorlopend op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl of bel 0592-338934 (donderdagochtend).