Taart van de maand

Komend jaar (2019)  deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de ‘Taart van de Maand’ uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo. Dit doen wij omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen graag dit ook laten zien. Dit keer doen we dit door de ‘Taart van de maand!’  

Daarbij kunnen  wij u hulp gebruiken:12 maanden, 12 taarten. Aan welke vrijwilligers moeten we deze taarten geven?  Wij willen en kunnen niet kiezen omdat iedere vrijwilliger belangrijk werk doet.  Ook kunnen wij ons goed voorstellen dat u als organisatie/inwoner/ vriend/ buur/  dit ook niet kunt. Daarom mag een ieder: partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisaties, vrijwilliger(s) aandragen, vervolgens komen deze namen terecht in Taart van de Maand Mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart van de maand gaan brengen, namens u en namens ons!  Verenigingen en stichtingen:  Jullie mogen ook al jullie vrijwilligers aandragen.   

Werkwijze/ voorwaarden:  

- Vanaf januari 2019 kan men middels onderstaand formulier vrijwilligers aandragen. Let op: de vrijwilliger(s) moet(en)  werkzaam zijn in de gemeente Tynaarlo en wonen in Drenthe.  

- Alle namen komen in de Taart van de maand MAND. Elke maand trekt Vrijwilligerwerk Tynaarlo, één briefje uit de mand. De aandrager ontvangt van Vrijwilligerswerk Tynaarlo een telefoontje, waarin we samen overleggen, hoe we de taart zullen overhandigen. (Anoniem blijven mag )   

- Verenigingen en stichtingen mogen hun hele vrijwilligersbestand aanmelden. Voorletter en achternaam is voldoende. Bestandsformaat moet excell zijn.   

- De aangemeld gegevens worden alleen gebruikt voor de Taart van de Maand actie. Hierna zullen ze ( begin 2020 worden vernietigd)  

- Graag willen we aan de Taart van de maand vrijwilliger doormiddel van een krantenbericht in het zonnetje zetten. (Dit doen we altijd in goed overleg met de vrijwilliger) 

Vragen? Liesbeth de Vries, Coordinator Vrijwilligerswerk Tynaarlo, Vrijwilligerswerktynaarlo@stichtingtrias.nl  0592-338934

De taart van de maand 'januari' is gegaan naar:  Marijke Gordijn

De taart van de maand 'februari' is gegaan naar:  Hetty Regeer

De taart vande maand 'maart' is gegaan naar: Johan de Boer

De taart van de maand 'april is gegaan naar Geert Geerts